home

Huiftransport

Vervoer van o.a. stukgoederen

 

De meeste mensen beschouwen vervoer van stukgoed als de normaalste zaak van de wereld. Iets van de ene naar de andere plek brengen, zeg maar van A naar B. Bij Jan Meenderink is men echter een andere mening toegedaan. Elke deellading of ‘volle bak’ wordt met zorg behandeld omdat ieder product zijn eigen kenmerken heeft. Het is nogal een verschil of je een vrachtwagen verpakte lampen of gebundelde ijzeren pijpen hebt. Of een gecombineerde lading plastic, vloerbedekking en diervoeders die ook nog eens binnen een vastgestelde tijd op 6 adressen moet worden gelost.

Maar staan de producten eigenlijk wel op pallets? En mogen ze wel tegelijk worden vervoerd? Is er een Kooiaap vereist? Zomaar een paar factoren die niet alleen de soort oplegger bepalen maar ook de rijstijl en de duur van de rit kunnen beïnvloeden.

Met de ervaring en flexibiliteit kan Jan Meenderink Transport elke soort lading aan. Bovendien doen de chauffeurs meer dan alleen rijden. Ze dragen van begin tot het eind de verantwoording over de aan hen toevertrouwde goederen. Ze denken niet alleen mee, maar ook vooruit!